Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο ένας πίσω από τον άλλο οι αστυνομικοί υπάλληλοι που έχουν συμπληρώσει το μίνιμουμ δικαίωμα συνταξιοδότησης προχωρούν σε αιτήσεις απολύσεως.


Σε συνδυασμό με τα σκληρά οικονομικά και ασφαλιστικά μέτρα χωρίς δεύτερη σκέψη υποβάλλουν αιτήσεις συνταξιοδότησης.

Στην Αιτωλοακαρνανία και στην Πάτρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατατεθεί αιτήσεις τόσο από ανώτερους αξιωματικούς όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό.

Αυτό σημαίνει αποδυνάμωση των ήδη ελλειμματικών υπηρεσιών. Ο στόχος που έβαλε το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη για καλύτερη αστυνόμευση πάει περίπατο αφού δεν θα υπάρχουν αστυνομικοί να προστατεύσουν την περιουσία των πολιτών αλλά και τους ίδιους την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται καθημερινά.

Στο μεταξύ χθες στις 10.30 το βράδυ 2 άγνωστοι άνδρες πεζοί, έχοντας καλύψει τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες  φορώντας γάντια και με την απειλή 2 όπλων τύπου Καλάσνικοφ, διέπραξαν ληστεία σε βενζινάδικο και διπλανή καφετέρια στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων. Οι δύο ληστές αφαίρεσαν το ποσό των 1500 ευρώ από το βενζινάδικο, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη διπλανή καφετέρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο 1200 ευρώ. Οι ληστές έφυγαν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...