Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Συνεχείς οι καταγγελίες για τις παράνομες αμμο-χαλικοληψίες.


Σχεδόν κάθε εβδομάδα στον Αθηναϊκό αλλά και στον τοπικό τύπο δημοσιεύονται πληροφορίες και καταγγελίες σχετικά με τις παράνομες αμμοληψίες στις όχθες του Αχελώου και του Ευήνου. Ειδικά τελευταία στον Ευηνο, η ενωση των επαγγελματιών της Ναυπάκτου, προχώρησε και σε παράσταση στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές καταγγέλλοντας τα όσα γίνονται στις θάσεις Παραδείσι και Κάλφα. Η καταγραφή της παρανομίας είναι πολύ δύσκολη μιας και αμμολήπτες έχουν μηχανισμούς τσιλιαδόρων και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν συλλήψεις επιτόπου.

Επειδή όμως η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει και είναι έκδηλη η αδυναμία ελέγχου με τα γνωστά μέσα, ένας τρόπος φαίνεται πως μπορεί να είναι αποτελεσματικός, έστω κι αν κοστίσει λίγο παραπάνω. Ας μισθωθεί ένα ελικόπτερο που θα καταγράψει με πολύ εύκολο τρόπο την κατάσταση επιτόπου, χωρίς κανείς από τους αμμολήπτες να μπορέσει να αντιδράσει. Ετσι και η παρανομία θα αποκαλυφθεί και οι ελεγκτές θα έχουν μια καλή εικόνα για την κατάσταση στα ποτάμια. Να τελειώνουμε δηλαδή..
Κεραμιδόγατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...