Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Παναγιώτης Κουρουμπλής "Δεν είμαστε αποικιοκρατούμενοι..."

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Π. Κουρουμπλής τόνισε απευθυνόμενος στο υπουργό Οικονομικών κατά τη συνεδρίαση Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας χθες το απόγευμα ότι "διαμηνύστε στην Τρόικα ότι επιτέλους δεν είμαστε αποικιοκρατούμενοι ότι δε μας ασκούν φιλανθρωπία, χρήματα μας δάνεισαν με ληστρικό επιτόκιο το οποίο θα πληρώσουμε όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έκαναν κάποιοι όταν πήραν το μεγάλο δάνειο στα χρόνια της Κατοχής. Είμαστε ένα λαός περήφανος και αξιοπρεπής.

Τόνισε επίσης με έμφαση ότι δεν διαπιστώνω την ίδια ταχύτατα και την ίδια εμμονή που επιδεικνύεται στη περικοπή τω κοινωνικών δικαιωμάτων πχ συντάξεις να την επιδεικνύεται και στην περικοπή της σπατάλης που συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο. δεν έχετε ακόμη τοποθετήσει διοικήσεις στους μεγάλους οργανισμούς και επιχειρείται να νομιμοποιήσετε το μεγάλο σκάνδαλο της αρπαγής στα αναλώσιμα των νοσοκομείων 6,2 δις . Δεν είναι δυνατόν να έχετε την ίδια γραμμική έκπτωση σε εκείνους που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμούς νομίμως με εκείνους που άρπαξαν την ευκαιρία των αναθέσεων και να έχουμε μπροστά μας το εξής παράδοξο φαινόμενο. Το ίδιο αναλώσιμο προϊόν στην ίδια χρονική περίοδο να παρουσιάζει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο προσαύξηση από 100 έως 700%. Τον προειδοποίησε ότι δεν θα ψηφίσει τη διάταξη αυτή στο νομοσχέδιο που επιχειρεί να νομιμοποιήσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...