Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ.... μύθοι και πραγματικότητες

Μαθαίνω ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει σύσκεψη για το δήμο Ακτίου Βόνιτσας μεταξύ των δυο υποψηφίων Σπύρου Αρνή και Νίκου Σολδάτου.
Στο Μεσολόγγι η υποψηφιότητα του κ. Μουρκούση φαίνεται πως κερδίζει έδαφος. Ο κ. Λιβανός ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος.
Η υποψηφιότητα Μουρκούση συζητήθηκε μαθαίνω, και το πλεόν πιθανό είναι να καταλήξει, σε ευρύτερη σύσκεψη τοπικών οργανώσεων Μεσολογγίου Αιτωλικού Κατοχής Αγρινίου Ναυπάκτου Αγγελοκάστρου.
Στο Ξηρόμερο δυστυχώς δεν υπάρχουν παρά μόνο ότι ο κ. Σαμαράς θα είναι σίγουρα υποψήφιος με τη Ν.Δ. κάτι ποιυ φαίνεται να στενοχωρεί τον κ. Γαζέτα ο οποίος μαθαίνουμε ότι επιθυμεί και αυτός το χρίσμα.
Όσον αφορά τώρα τις υποψηφιότητες της Αιτωλοακαρνανίας για την Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. η κ. Μάντζιου Κοτρουλού φέρεται ως φαβορί στις γυναίκες ενώ στους άνδρες ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του κ. Τσιτσέλη από το Αγρίνιο και του κ. Δρόσου και του κ. Ζωγράφου από τη Ναύπακτο.
Σχετικά με τον κ. Ανδριόπουλο  νέο πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αγρινίου μάθαμε ότι κατέθεσε υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή και συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να εκλογής.
Στο μεταξύ το ΠΑΣΟΚ μετράει τις πληγές του στο Αγρίνιο σχετικά με την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου. Η τελευταία πληροφορία είναι ότι στο ψηφοδέλτιο του φέρεται να έχει κλήσει η υποψηφιότητα Νταούλα....
Από την πλευρά της ΠΑΣΚΕ στο νοσοκομείο Αγρινίου οι σύντροφοι την περασμένη Πέμπτη κλήθηκαν από τον κ. Γκούμα της 6ης ΥΠΕ να δόσουν εξηγήσεις για την επιστολή καταπέλτη που εξέδοσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε βάρος του κ. Μπίνα.
Μάθαμε επίσης ότι οι σύντροφοι είπαν τα ίδια και έκαναν παράπονα λέγοντας ότι στις εκλογές θα πάνε... μόνοι τους. Ύστερα από αυτά ο κ. Γκούμας μάθαμε ότι θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Αγρινίου την προσεχή Πέμπτη για να ρίξει ...νερό στη φωτιά που έχει ανάψει μεταξύ ΠΑΣΚΕ και Διοικητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λ.Μπλέτσας για το δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι: θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανεξαρτήτου κομματικής και πολιτικής διάστασης

Χωρίς φωνές και κορώνες στην σημερινή διαμαρτυρία για τον δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι ο αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας μέσα σε ενάμισι λεπτό...