Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πολιτικές ...κυβιστήσεις!!!!!!!!!!!1

Υπάρχει αντιδήμαρχος που υπηρετεί σε δήμο ο οποίος συνενώνεται οσονούπω με έτερο μεγαλύτερο και ονειρεύται αντιδημαρχλιλίκια μιας και σήμερα φέρεται να διοικεί ο ίδιος το δήμο και όχι ο δήμαρχος;
Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος φέρεται να πουλάει ακριβά το πολιτικό του μυαλό, γιατί είναι και φωστήρας, και καταγγέλεται από συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο ότι την τετραετία που διανύουμε είναι βεζύρης στη θέση του Βεζύρη.
Ο κ. αντιδήμαρχος με τις ενέργειες του έχει καταφέρει να στρέψει τα βέλη των δημοτών εναντίον του γιατί πολύ απλά θεωρούν ότι οι πολιτικές του κυβιστήσεις στο χώρο των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν θέση. Από την πλευρά της Ν.Δ δεν θέλουν ούτε να ακούν ούτε να βλέπουν.
Βλέπετε η πολιτική του κυβίστηση 4 χρόνια πριν από το χώρο της Ν.Δ. στο χώρο του ΠΑΣΟΚ είχε ώς αποτέλεσμα να χαθεί ο δήμος...
Τότε ο κ. αντιδήμαρχος μεταπήδησε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, επειδή ο τότε δήμαρχος στου οποίου την πολιτική αυλή υπηρετούσε, αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά το δήμο και τον άφησε στα κρύα του λουτρού. Δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους, να είναι δηλαδή υποψήφιος αυτός για δήμαρχος, και ωωωπ προχώρησε στο πήδημα του ψύλλου και βρέθηκε εν μια νυκτί στον απέναντι πολιτικό χώρο.
Έτσι λοιπόν ο κ. αντιδήμαρχος ανανέωσε την θέση του στο δήμο για μια ακόμη 4ετια.
Το κακό είναι ότι τώρα που καταργείται ο δήμος του ψάχνει διακαώς να βρει μια πολιτική τρύπα , ως άλλος Βουτσάς, να βάλει την κεφάλα του.
Επίσης όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θα κάνει μυνήσεις σε όποιον τον πιάνει στο στόμα του και αναφέρεται σε ...κάποια blogs.
Σιγά και σκιαχτήκαμε...
Ψέματα είναι όλα αυτά για το πολιτικό του παρελθόν;
Α, ρε Καλλικράτη που άλλους του ανεβάζεις και άλλους τους αφήνεις στην απέξω...
Αχ τι κακό
Αχ τι κακό΄
χάσαμε τέτοιο
θησαυρό...
Αχ τι κακό
Αχ τι κακό
χάθηκε τέτοιο
πολιτικό μυαλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...