Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Casus belli σωματείου εργαζομένων με διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου!

Τρίτη πρωί γύρω στις 9:00  ήταν συμφωνημένο και τακτοποιημένο το ραντεβού του Σωματείου με τον Διοικητή Αγρινίου.

Περίμεναν οι άνθρωποι, και οι 9 του Συμβουλίου να μπουν και να μιλήσουν με τον καθ ύλην αρμόδιο για τα προβλήματα των εργαζομένων και να κάνουν τις προτάσεις τους ή και να θέσουν τους προβληματισμούς τους.
Η ώρα περνούσε και εκείνος, ο Πρόεδρος του Σ.ΕΝ.Α., όλο και αγχώνονταν.
Είναι και λίγο, δηλαδή τι λίγο, ευτραφής, ίδρωνε και ξείδρωνε για το πότε θα κουβεντιάσουν τα προβλήματα με τον καθ ύλην αρμόδιο….!!!!
Ήταν η δεύτερη ή ίσως η τρίτη φορά που καθυστερούσε το ραντεβού.
Μετά από 35 λεπτά αναμονής και γκρίνιας το Συμβούλιο του ΣΕΝΑ ομόφωνα αποφάσισε να φύγει.
Έγινε έκτακτο Δ.Σ. στη συνέχειακαι στάλθηκε στον καθ’ύλην αρμόδιο, κ. Μπίνα,  επιστολή διαμαρτυρίας αλλά και ταυτόχρονα προειδοποίηση ότι αν αυτό ξαναγίνονταν θα είχαν, Casus belli !!!!!!!
Ή δεν το αντελήφθη ή δεν κατάφερε ποτέ να …αποκωδικοποιήσει το έγγραφο ο Διοικητής.

Για το νέο πρόγραμμα τα μάθατε?

Όποιος θέλει να δει τον Διοικητή δεν πάει πρωί και με το ραντεβού αλλά απόγευμα και για καφέ.

Μάλλον αυτό το λάθος έκανε το ΣΕΝΑ. Πήγε…πρωί!!!!

« Έφυγε» προχθές μια καλή εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μια Νοσηλεύτρια από αυτές που τίμησαν και πρόσφεραν τα πάντα στον συνάνθρωπο, στο άρρωστο στην Υπηρεσία.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοι της ήταν όλοι εκεί, την χαιρέτησαν και την τίμησαν.

Έλλειπε μόνο ένα στεφάνι τιμής από το Δ.Σ. της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ίσως ο Προϊστάμενος Οικονομικού έκρινε ακριβό το έξοδο για ένα στεφάνι τιμής για μία εν ενεργεία υπάλληλο, για έναν καλό άνθρωπο.

Ένας….ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ !!!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε ποιά υπηρεσία γιατρόσ που είναι και διευθυντήσ έχει και ιατρείο έξω στην πόλη και όταν δέχεται επισκέψεισ στο ιατρείο του παίρνει και εφημερείες; όποιοσ το βρεί είναι πιο αξιοσ από τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΣΤΕΪΤΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο προισταμενος οικονομικου και υποδιευθυντης αλλα και αφεντικο γενικα αμεμτος ηθικος καιθεματοφυλακας του δημοσιου χρηματος το προστατευει καθε μερα αλλωστε ξερει απο προστασια καλα.........

Ανώνυμος είπε...

δωστε ολες τις εφημεριες στην νεα διευθυντρια του βιοχημ γιατι ειναι φτωχουλα και ο γιαννης να της κανει ολα τα χατηρια γιατι η πατρα την αγαπαει και δεν πρεπει να δυσαρεστει την πατρα ε??

Ανώνυμος είπε...

έγινε πάντως και το εξής: την επόμενη ημέρα, σε άλλη εκκλησία, και φυσικά σε άλλη κηδεία, υπήρξε στεφάνι που προοριζόνταν για την κηδεία που σχολιάζετε το οποίο είχε σταλεί από το Νοσοκομείο Αγρινίου!!! Οι υποψίες όλων πάντως εκεί κινήθηκαν και στο ανθοπωλείο...

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...