Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση Κουρουμπλή σε Αποστολάκη

Δεν άφησε αναπάντητη τη σκληρή δήλωση του δημάρχου Ανακτορίου Γιώργου Αποστολάκη για την υποστήριξη του στο Νώντα Τάνταρο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Εξέδωσε με τη σειρά του δελτίο τύπου όπου μεταξύ άλλων αναφέρει "Δηλώσεις αποτυχόντων υποψηφίων που χρησιμοποιούν υπερβολικούς έως και αήθεις χαρακτηρισμούς, ως άλλοθι στην ερμηνεία της αποτυχίας τους και προς αποφυγήν των ευθυνών τους βοηθούν αποκλειστικά στη συγκάλυψη της λανθασμένης τακτικής τους, των λανθασμένων  επιλογών και δράσεων τους και εν κατακλείδι της παρελθούσας διοικητικής τους πολιτικής"
Ολόκληρη η δήλωση Κουρουμπλή:

Δήλωση του βουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή


«Υποστήριξα το νέο θεσμό του «Καλλικράτη», τοποθετούμενος δημόσια υπέρ του, διότι πιστεύω ότι αποτελεί ένα νέο διοικητικό θεσμό που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας .
Δεν υπέκυψα σε τοπικές σκοπιμότητες και πιέσεις υποστηρίζοντας εξαρχής τη δημιουργία ενός νέου, ισχυρού, ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου τόσο στο Ξηρόμερο όσο και στους υπόλοιπους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, διότι υπηρετώ αποκλειστικά το συλλογικό και όχι το προσωπικό μου πολιτικό συμφέρον.
Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θεώρησα ότι άνθρωποι με κρυστάλλινο παρελθόν και αναπτυξιακό όραμα για τον τόπο τους όπως και ο κ. Επαμεινώνδας Τάνταρος με τους συνεργάτες του, εδικαιούντο να διεκδικήσουν την ηγεσία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Στο δεύτερο γύρο όμως, υποστήριξα εμπράκτως, τις υποψηφιότητες των κ.κ. Αποστολάκη, Κατσούλη και Μπουλέ, ως πολιτική στάση ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες.
Δηλώσεις αποτυχόντων υποψηφίων που χρησιμοποιούν υπερβολικούς έως και αήθεις χαρακτηρισμούς, ως άλλοθι στην ερμηνεία της αποτυχίας τους και προς αποφυγήν των ευθυνών τους βοηθούν αποκλειστικά στη συγκάλυψη της λανθασμένης τακτικής τους, των λανθασμένων επιλογών και δράσεων τους και εν κατακλείδι της παρελθούσας διοικητικής τους πολιτικής.
Η μετατροπή του νέου θεσμού σε εφαλτήριο μικροπολιτικής είναι επιλογή, που η κοινωνία αντιπαρέρχεται αδιάφορα.
Η τοπική κοινωνία γνωρίζει και τα πρόσωπα και τον πολιτικό τους βίο, επιβραβεύοντας όσους την κοιτούν στο πρόσωπο κατάματα και εργάζονται για το μέλλον της».  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο "ΛΑΟΣ" ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ?

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...