Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Καρχιμάκη με Αναγνωστόπουλο στην Πάτρα




Πριν από λίγο συναντήθηκε στην Πάτρα ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο γραμματέας εξέφρασε την αμέριστη συμπάθεια του στο πρόσωπο του δημάρχου Μεσολογγίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έμπρακτη υποστήριξή του.
Στο δήμαρχο Μεσολογγίου ίσως να χρεώνουν διάφορα κατά καιρούς. Ένα όμως δεν μπορούν να του χρεώσουν...ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Χαχαα!! Πολύ σωστά.. Ένα από τα λίγα που άφησε ο Δήμαρχος Ιωάννης και μπορεί κανείς να θαυμάσει με διαφάνεια είναι η κομματική του ταυτότητα.. Μόνο αυτό, αλλά αν το λέει ο Καρχιμάκης, τι να πουν και οι Μεσολογγίτες..

Ανώνυμος είπε...

Εσείς όλοι που το παιζεται πιο ΠΑΣΟΙΚΟΙ από όλους ψάξτε να βρείτε στις εκλογές των νομαριακών επιτροπών ποσυς εκατοντάδες ψήφους σας άφηνε πίσω ο Αναγνωστόπουλος, τότε που ο Κατσούλης ήταν στο μ-ΚΚΕ - Λ ΚΑΙΨ ΚΑΙ ΖΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...