Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παναγιώτης Στούπας "πρέπει να δοθεί η δυνατότητα μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, να δημιουργηθούν ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης ώστε οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους"



Ο Παναγιώτης Στούπας έλκει την καταγωγή του από την Κατούνα Ξηρομέρου και δραστηριοποιείται στο χώρο των νέων καλλιεργειών και αρωματικών φυτών. Παράλληλα είναι ελεγκτής σε εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.
Ο Παναγιώτης είναι από τους πολύ δραστήριους νέους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Παπαναστασίου.
Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας βιώνει πολύ σκληρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ο Παναγιώτης πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, να δημιουργηθούν ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης ώστε οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους. Ιδιαιτέρως στις Ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού που σήμερα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...