Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Αποστολάκης "Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των Σφαγείων στην Κατούνα το 2011"

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε διάφορες κριτικές σχετικά με τα Σφαγεία στην Κατούνα και τη λειτουργία τους.


Σήμερα τα Σφαγεία στην Κατούνα δεν λειτουργούν και οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να μεταφέρουν τα ζώα τους σε άλλα σφαγεία, εντός ή εκτός νομού. Η μεταφορά όπως αντιλαμβάνεστε επιβαρύνει οικονομικά τους κτηνοτρόφους λόγω της αύξησης των καυσίμων.

Οι κτηνοτρόφοι των δυο δήμων του Ξηρομέρου, Ξηρόμερο και Άκτιο- Βόνιτσα, μα και άλλων όμορων περιοχών, θεωρούν ότι είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας η κατασκευή των σφαγείων.

Το κέρδος του δήμου στο μέλλον από τη σωστή λειτουργία των σφαγείων θα είναι μεγάλο αν σκεφτεί κανείς τις θέσεις εργασίας και τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία του δήμου.

Κάποιοι στέκονται μόνο στο πρόβλημα χωρίς να αναφέρονται στο πρόγραμμα ένταξης κατασκευής των σφαγείων που θα λύσει το πρόβλημα όλων των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης δήλωσε σε ερώτηση για το θέμα ότι «η κατασκευή των σφαγείων στη Μεδεώνα έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ. Το έργο είναι αξίας 2.000.000 ευρώ και θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα όλων των κτηνοτρόφων της περιοχής. Είναι ταυτόχρονα έργο στο οποίο θα δοθεί προτεραιότητα μέσα στο 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...