Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2010

Νέα από τη χθεσινή ληστεία

Τα νέα από τη ληστεία είναι ...του απιστεύτου κάλλους!
Χθες το μεσημέρι λίγο πριν γίνει η ληστεία, δυο φίλοι αποφάσισαν να καθήσουν σε παρακείμενη καφετέρεια, να πιούν από ένα καφεδάκι και να ξεκουραστούν από το "πολιτικό" τρέξιμο που είχαν ρίξει τις προηγούμενες ώρας. Το ζευγάρι των φίλων εργάζεται σε γραφείο βουλευτή.
Την ώρα που έπιναν με ραχάτι το καφεδάκι τους και συζητούσαν περι πολιτικής και άλλων τινών, είδαν από τη μεριά του Παπαστρατείου μεγάρου να ανεβαίνουν δυο περίεργοι τύποι. Οι λεβέντες, ψηλούς θα τους έλεγες, φορούσαν μαύρα χοντρά ρούχα και κράνη στο κεφάλι.
Προκάλεσαν την περιέργεια τόσα του ζευγαριού, όσο και των υπολοίπων και κάποιοι πρόλαβαν να τους σχολιάσουν κι όλας.
Δευτερόλεπτα μετά ο άνδρας αντιλαμβανόμενος τι επρόκειτο να συμβεί φώναξε στη φίλη του "ληστεία τρέξε".
Αυτό που ακολούθησε ήταν να τρέχουν οι πολίτες έντρομοι να χωθούν στις καφετέριες για να προστατευτούν.
Ταυτόχρονα άκουσαν ένα δυνατό κρότο και η τζαμαρία της τράπεζας έγινε θρύψαλα.
Οι ληστές με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρήματα από τις κασέτες που ετοιμάζονταν οι υπάλληλοι να τοποθετήσουν στο ΑΤΜ και από τα ταμεία ακισ τη συνέχεια την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε έφτασε στο σημείο, από ότι λένε μετά από 20 λεπτά περίπου. Και να σκεφτεί κανείς ότι εκεί την ώρα, περίπου 2.45 το μεσημέρι δεν υπήρχε μποτιλίαρισμα!
Όσο γαι τα ποσά που έκλεψαν ακόμη δεν υπάρχει ακριβής αριθμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...