Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γ. Αναγνωστόπουλος: "Συνεχίζεται η ψευδής και σκόπιμη παραπληροφόρηση"


Χθες ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση του Πόθεν Έσχες του για το 2009 (πατήστε εδώ). Στη δήλωση αναγράφεται η περιουσιακή κατάσταση του ιδίου και της συζύγου του για το 2009 καθώς και το σύνολο των αποδοχών του για το 2009 τόσο από το ΕΣΥ όσο και από το δήμο.

Σήμερα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ υποστηρίζει ότι το σύνολο των αποδοχών του κ. Αναγνωστόπουλου προέρχεται αποκλειστικά από το δήμο, προφανώς για τη δημιουργία αρνητικών σε βάρος του, εντυπώσεων.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αφήνονται υπονοούμενα για τα παιδιά του κ. Αναγνωστόπουλου. «…δεν θεώρησε σκόπιμο να δοθεί στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες όλων των μελών της οικογένειάς του…» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα, όπως είναι αναμενόμενο προκάλεσε, την έντονη αντίδραση του δημάρχου Μεσολογγίου, ο οποίος σε μια σκληρή δήλωση κάνει λόγο για «ψευδή και σκόπιμη παραπληροφόρηση».

Η δήλωση του κ. Αναγνωστόπουλου έχει ως εξής:

«Καταγγέλλω την «εργολαβική» κατασυκοφάντησή μου από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, συνεχίζοντας την άθλια σε βάρος του συνδυασμού μας, πρακτική.

Έκπληκτος διάβασα στο σημερινό φύλο της εφημερίδας «ότι εισπράττω 7.236€ το μήνα!!! από το δήμο».

Αν αυτό δεν συνιστά ψευδή και σκόπιμη παραπληροφόρηση, τότε τι συνιστά;

Καλώ την εφημερίδα να ανασκευάσει αυτή την ανήθικη ανακρίβεια.

Επίσης καταγγέλλω και εκφράζω την αγανάκτησή μου για ακόμη ένα στοιχείο του δημοσιεύματος, αυτού της εμπλοκής των παιδιών μου, στη δήλωση του Πόθεν Έσχες.

Ποια νομολογία και ποιος νόμος επιτάσσει κάτι τέτοιο, όταν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι ενήλικες, έχοντας περατώσει τις σπουδές τους καθώς και τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, οι δυο γιοί μου και ο τρίτος ολοκληρώνει τώρα τη θητεία του;

Αγανάκτηση, που γίνεται οργή για το γεγονός, ότι στην προσπάθεια των υπευθύνων της εφημερίδας και των ελάχιστων «ψιθυριστών» που την τροφοδοτούν με «πληροφορίες», δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να δημιουργήσουν σκιές για τα παιδιά μου.

Το σημερινό φύλο της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ αποτελεί δυστυχώς, ακόμη μια μαύρη σελίδα για την τοπική δημοσιογραφία και καλώ όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους να πάρουν άμεσα θέση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια, περί μη απαντήσεων εκ μέρους μου στην προχθεσινή εκδήλωση δημοσίου διαλόγου που τέθηκαν από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και τον δικηγόρο κ. Μιχάλη Πετρονικολό θα υπάρξει πειστικότατη απάντηση στην ομιλία μου, την προσεχή Παρασκευή στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, όπως και για τα υπόλοιπα ζητήματα που τέθηκαν και για τα οποία δεν τοποθετήθηκα στην εκδήλωση, εξαιτίας της αποχώρησής μου από την αίθουσα λόγω της υβριστικής επίθεσης που δέχτηκα από παρευρισκόμενο κάτοικο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...