Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης : τα χωριά μας την επόμενη 5ετία θα αναγεννηθούν



Δραστήριος, είναι η λέξη που ταιριάζει γάντι στον Κωνσταντίνο Βραχωρίτη, υποψήφιο με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου στην δημοτική ενότητα Παρακαμπυλίων.

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δηλώνει παρόν ζητώντας από τους συμπολίτες τους την ψήφο του, γιατί όπως υποστηρίζει «τα χωριά μας τα επόμενα χρόνια θα αναγεννηθούν και σε αυτή την προσπάθεια θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να αναβαθμιστεί ο τόπος μας.

Στο μήνυμα του αναφέρει

 

«Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς δηλώνω έτοιμος να σας εκπροσωπήσω στο ανώτατο όργανο του Δήμου μας και να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας για τον Δήμο του αύριο, με σεβασμό στην παράδοση και στην ιστορία του τόπου μας.

Χτίζουμε μαζί τις βάσεις για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο.

Συνεχίζουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και ολοκληρώνουμε το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής.

Φέρνουμε στο προσκήνιο τα χωριά μας και ισχυροποιούμε ακόμη περισσότερο την πόλη μας, το Αγρίνιο.

Συνεχίζουμε με έργα που πιάνουν τόπο, στον τόπο μας.

Η πόλη μας εκσυγχρονίζεται, ενώ τα χωριά μας τα επόμενα χρόνια θα αναγεννηθούν ώστε να υπάρχει ισόποση ανάπτυξη σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με την παράταξη του Δημάρχου μας, Γιώργου Παπαναστασίου και σας καλώ την Κυριακή να κρίνετε την δική μου υποψηφιότητα ως επιλογή ευθύνης, ανανέωσης και προοπτικής.

ΜΑΖΙ θα είμαστε και μετά τις εκλογές».

Βραχωρίτης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμος Αγρινίου

(Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...