Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023

Δημήτρης Κουρουμπλής: ο δήμος Αγρινίου πρέπει να φτάσει εκεί που του αξίζει

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΓΡΙΝΙΟ ANOIXTO & ΠΡΑΣΙΝΟ Δημήτρης Τραπεζιώτης ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Βιώσιμη Πόλη- Ισχυρές Κοινότητες ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Υπάλληλος ΕΛΤΑ Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου 6936 038 300 f Δημήτρης Κουρουμπλής kouroumplisdimitris@gmail.com"

Ο Δημήτρης Κουρουμπλής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Αγρινίου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη την προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου καλεί του πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό Ανοιχτό και Πράσινο - Υπερκομματική Συνεργασία. 

Πιστεύει πως ο δήμος Αγρινίου πρέπει να προχωρήσει σε θεσμική ανασυγκρότηση του δήμου και την απόδοση του συνόλου των πολιτικών λειτουργιών στους πολίτες.

Ο Δημήτρης Κουρουμπλής ζητά την στήριξη και την ψήφο των πολιτών για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου με ήθος, διαφάνεια αλλά και θέληση για το δήμο Αγρινίου αλλά και για τις κοινότητες όλα αυτά που τους αξίζουν

"Φίλοι και φίλες ζητώ τη στήριξη σας την Κυριακή 8 Οκτώβρη για το Δήμο Αγρινίου με το συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΟ και ΠΡΑΣΙΝΟ με επικεφαλή το Δημήτρη Τραπεζιώτη!Δώστε την ευκαιρία σε ένα συνδυασμό με ήθος, εντιμότητα, διαφάνεια κ θέληση να φτάσει το Αγρίνιο κ τις κοινότητες του στη θέση που τους αξίζει...Δώστε μας τη δύναμη!!!", αναφέρει απευθυνόμενος στους πολίτες του δήμου Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...