Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023

Γ. Βασιλείου " οι πολίτες μας εμπιστεύονται. Όλα θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή"


 

Στον Δυτικά fm μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου και πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ, Γιάννης Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου υπεραμύνθηκε του έργου της δημοτικής αρχής Παπαναστασίου αναφέροντας μεταξύ άλλων «Πιστεύω ότι την Κυριακή στις εκλογές όλα θα πάνε καλά και όλα θα τελειώσουν την πρώτη Κυριακή», ενώ ερωτηθείς για την επόμενη 5ετή θητεία τόνισε «Το βάρος στις πλάτες μας για την επόμενη 5ετία θητεία του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου είναι ακόμη μεγαλύτερο».

Ο ίδιος απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν την δημοτική αρχή του Γιώργου Παπαναστασίου «καρεκλοκένταυρους», ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του στο Δ.Σ. από την πρώτη μέρα βρίσκονται στους δρόμους κοντά στους πολίτες δίνοντας λύσεις στα προβλήματα. «Την καρέκλα δεν την αγάπησα ποτέ και την Δευτέρα μετά τις εκλογές πάλι θα είμαστε όλοι μαζί».

Υπερασπίστηκε το έργο της Δημοτικής Αρχής Παπαναστασίου και ιδιαιτέρως το δικό του ως προέδρου της ΚΟΙΠΆ. «Δημιουργήσαμε τμήματα στους περιφερειακούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Αγρινίου, όταν δεν υπήρχε ούτε ένα. Επίσης ήδη ο ανάδοχος εργολάβος έχει αναλάβει την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών και των παιδικών χαρών, αλλά και τα κτήρια. Το κόστος ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ. Η επόμενη πενταετία θα ανήκει στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Αγρινίου» κατέλειξε ο Γιάννης Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...