Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2023

Θανάσης Μαυρομάτης : τα πήρε όλα κι έφυγε...

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο


"Τα πήρες όλα κι έφυγες", είναι η έκφραση που ταιριάζει γάντι στο εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε ο Θανάσης Μαυρομάτης στον Νεκτάριο Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές.


Το αποτέλεσμα είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση σαρωτικό αφού ο Μαυρομάτης άφησε πίσω τους υπόλοιπους και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά.

Οι λόγοι που ο Θανάση Μαυρομάτης κατάφερε να κόψει με τόση διαφορά το νήμα είναι πολλοί...

Ο πιο απλός είναι ότι δούλεψε σκληρά για 4 ολόκληρα χρόνια και έλειωσε τις σόλες του πάνω κάτω σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχοντας στο πλάι του το Θανάση Μαυρομάτη, γνώριζε καλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρει μπροστά του το "εγώ" και όχι το "εμείς".

Αυτό δεν θεωρείται απαραίτητα δεδομένο, αν σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι προσπάθησαν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με τις συμπεριφορές τους και τις πράξεις τους να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Περιφερειάρχη.

Ακούστηκε δε ότι κάποια/ος κατά την διάρκεια του καλοκαιριού "απαίτησε" από τον Φαρμάκη, για να είναι ξανά υποψήφιος/υποψήφια να έχει την ίδια θέση...

Φυσικά αυτό δεν έγινε και τελικά πήγε σπίτι .... αφού κατάφερε μεν να εκλεγεί σε δήμο που έβαλε υποψηφιότητα,αλλά να χάσει ο συνδυασμός...

Κατά τα λοιπά πολλών τα μάτια "μαύρισαν" από την επιτυχία Μαυρομάτη...

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Θανάσης Μαυρομάτης ξεπερνά τους 23.700 χιλ σταυρούς...

Άντε να δούμε που θα φτάσει...

Ο ίδιος πάντως κρατώντας χαμηλούς τόνους δηλώνει " Η προσπάθεια του Νεκτάριου Φαρμάκη αναγνωρίσθηκε από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας με τρόπο εμφατικό. Σε ότι με αφορά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους και πέτυχα αυτό το πρωτοφανές για την Αιτωλοακαρνανία αποτέλεσμα! Ο κόσμος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτιμά τη δουλειά και την ειλικρίνεια. Από καρδιάς τους ευχαριστώ".

 

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...