Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Αγρίνιο: αστυνομικός δέχτηκε επίθεση από ΡΟΜΑ στ’ Αη Βασιλιώτικα




Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σε αστυνομικούς από ομάδες ρομα στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα στο Αγρίνιο, προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο, επιθέσεων που έχουν δεχτεί αστυνομικοί που κλήθηκαν να πάνε στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα σήμερα γύρω στις 5 τα ξημερώματα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ δυο οικογενειών ΡΟΜΑ που ζουν στην περιοχή.

Στο σημείο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AgrinioNet.gr έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από άνδρες της άμεσης δράσης, της Ασφάλειας αλλά και της Τροχαίας Αγρινίου.

Οι ΡΟΜΑ όμως αντί να σταματήσουν επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

Ένας από αυτούς που επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατάφερε να χτυπήσει στο πρόσωπο και να τραυματίσει στο μάτι ένας αστυνομικό. Οι ΡΟΜΑ που τους επιτέθηκαν ήταν πάνω από 50. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν κατά τις 5 τα ξημερώματα και μάλιστα λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να παρέμβουν δεν είχαν σε πρώτη φάση εικόνα για το τι ακριβώς συνέβαινε και προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση.
 
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στην πολιτική υπάρχει ηθική;

Στην πολιτική δεν υπάρχει ηθική, φέρεται να είπε στο παρελθόν πρόσωπο το οποίο λέγεται ότι ανήκει στον στενό πυρήνα του δημαρχείου και λόγω...