Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Μάκης Σαμαράς υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κ. Πιστιόλα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Γεράσιμος ΣΑΜΑΡΑΣ (Μάκης) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου Συνταξιούχος OTE 6977 288 540 gsamaras63@gmail.com f Μάκης -Γεράσιμος Σαμαράς ΑΓΡΙΝΙΟ Παp ΨΗΛΑ Κώστας ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ"




Ο Μάκης Σαμαράς αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στην παράταξη "Αγρίνιο Πάμε Ψηλά", επειδή όπως υποστηρίζει ο Κώστας Πιστιόλας έχει δείξει έμπρακτα με δράση την αγάπη του για τον τόπο του.

Ο δήμος Αγρινίου, σύμφωνα με τον Μάκη Σαμαρά πρέπει να αναδειχτεί μέσα από 3 βασικούς στόχους. Να γίνει ένας Ευρωπαικός δήμος όπου θα αναδειχτεί ο πολιτισμός, η παράδοση, η τοπική γαστρονομία, ο ναυταθλητισμός και ο βιώσιμος τουρισμός. Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα αυτά θα πρέπει να υλοποιηθεί ο επόμενος στόχος που είναι η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος. Παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την αγροτική παραγωγή που θα υλοποιηθεί με επώνυμα προιόντα και την τυποποίηση τους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρονται σήμερα από την ψηφιακό μετασχησμό για να προωθηθούν όλα αυτά τα προιόντα.

Ο Μάκης Σαμαράς ζητά την ψήφο των δημοτών του δήμου Αγρινίου για να δώσει την δική του μάχη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου, για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο που αγαπώ και νοιάζομαι. Γιατί τα παιδιά μας πρέπει να πατήσουν πάνω στα χνάρια που χαράξαν οι παλαιότερες γενιές και θα χαράξουν και οι επόμενες», δηλώνει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Φθινόπωρο θα περάσει το "Ρουβίκωνα"

  Ποιος αυτοδιοικητικός ακούγεται ότι από το προσεχές Φθινόπωρο πρόκειται να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα; Μεσούντος του καλοκαιριού...