Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ιάσων Σκοτινιώτης: το θέμα της επιθετικότητας ορισμένων ομάδων στην πόλη πρέπει να αναδειχθεί και να βρεθεί λύση

 




Αυτό που χαρακτηρίζει τον καρδιολόγο Ιάσωνα Σκοτινιώτη, πέρα από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την πολιτική του διαδρομή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη για το δήμο Αγρινίου, είναι η εσωτερική του ευγένεια, το χιούμορ, οι γνώσεις του για την τέχνη και για θέματα που δύσκολα βγαίνουν στο φως. 

Με γονείς τον Βαγγέλη και την Δότα Σκοτινιώτη, ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος, αναμενόμενο ήταν και ο Ιάσωνας να κληρονομήσει αυτά τα στοιχεία.

Μάλιστα σε πολλούς προκαλούν εντύπωση οι αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ενώ τα θετικά σχόλια πέφτουν βροχή. Ο ίδιος όμως σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και στα θέματα που απασχολούν τους νέους της πόλης. 

Τη στιγμή που κανείς δεν βάζει στο τραπέζι την επιθετικότητα ορισμένων νεαρών που έχουν ενταχθεί σε ομάδες μέσα στην πόλη, ο Ιάσων Σκοτινιώτης τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να αναδειχθεί και να βρεθεί λύση. Δεσμεύεται να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο εάν οι συμπολίτες του τον εμπιστευτούν και τον εκλέξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...