Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Φωτάκης: "η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τους συμπολίτες μου"

 

 


Ο Βασίλης Φωτάκης τα τελευταία χρόνια υπηρετεί το δήμο Αγρινίου από την θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, με άλλα λόγια χαρα/ζεται ως ο «τσάρος των οικονομικών του δήμου»

Η θητεία του χαρα/ζεται επιτυχημένη αφού ο δήμος Αγρινίου συνδέθηκε με τις ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις και μάλιστα ο στενός του φίλος και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του στην συγκέντρωση του Γιώργου Παπαναστασίου στους ετεροδημότες της Αθήνας, μίλησε με τα θερμότερα λόγια τονίζοντας ότι «ο δήμος Αγρινίου είναι πρωταθλητής στο ΕΣΠΑ»

Όμως ο Βασίλης Φωτάκης δεν είναι ο άνθρωπος που βρίκσετια πίσω από κλειστές πόρτες. Το αντίθετο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι « η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τους συμπολίτες μου. Η γνώμη τους μετράει πάντοτε. Μας δυναμώνει και μας κάνει καλύτερους. Συνεχίζουμε Μαζί με τους πολίτες. Με πνεύμα σύνθεσης, ειλικρίνειας, συνεργασίας και ισότιμης αντιμετώπισης όλων των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...