Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης υπ. Δ.Σ. στα Παρακαμπύλια " : πρέπει να βάλουμε το "εγώ" στην υπηρεσία του "εμείς"

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

 

Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης για την περιοχή των Παρακαμπυλίων, όπου είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο νέος άνθρωπος που είναι ταγμένος για τον τόπο του, που δραστηριοποιείται στον δήμο του και που πιστεύει ότι οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της περιοχής.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρεται αναλυτικά στους λόγους που από το 2014 δηλώνει παρόν στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύει επίσης ότι «Οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και ρυθμιστές της ανανέωσης που χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης μιλάει από καρδιάς και ζητά την ψήφο των συμπολιτών του γιατί μπορεί να βάλει το «εγώ» στην υπηρεσία του «εμείς»

Τι αναφέρει ο Κων/νος Βραχωρίτης

 

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και κατοικώ μόνιμα στον όμορφο τόπο μας. Πήρα την απόφαση και δηλώνω παρών στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο που ξεκίνησε το 2014 ο Δήμαρχός μας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο δήμος μας αλλάζει συνεχώς.

Οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και ρυθμιστές της ανανέωσης που χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μέσα από την Αυτοδιοίκηση ασκεί κανείς πολιτική για την αληθινή ζωή. Μοιράζεται το γέλιο και την ελπίδα, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.

Η Αυτοδιοίκηση σε μαθαίνει να πατάς στη γη.

Να μην πετάς στα σύννεφα.

Να βάζεις το «εγώ» στην υπηρεσία του «εμείς».

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.

Η Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων την οποία επέλεξα και τώρα να είμαι υποψήφιος έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Χρειάζεται όμως να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του τόπου μας. Να προχωρήσουμε μπροστά κοιτάζοντας με μια πιο σύγχρονη ματιά τα σημαντικά που πρέπει να γίνουν.

Την νέα πενταετία απαιτείται ισχυρή φωνή ώστε να διεκδικήσουμε όλα εκείνα τα μικρά ή τα μεγάλα που θα βοηθήσουν τα χωριά μας να κάνουν το άλμα προς την αναγέννησή τους.

Γνωρίζω τα προβλήματα της ενότητάς μας και με την πολύτιμη συμβολή των Τοπικών Προέδρων αλλά και όλων των δημοτών, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τα επιλύσω, ώστε να δώσουμε ζωή στον απαράμιλλης ομορφιάς τόπο μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Θα παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο.

Νιώθω ότι έχω υποχρέωση να συμβάλλω με έργα και να προσφέρω ότι το καλύτερο στο τόπο που γεννήθηκα.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί αλλά και τις ανάγκες του Δήμου μας ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την στήριξή σας στο πρόσωπο μου η οποία αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Μ. Βραχωρίτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμος Αγρινίου

(Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Φθινόπωρο θα περάσει το "Ρουβίκωνα"

  Ποιος αυτοδιοικητικός ακούγεται ότι από το προσεχές Φθινόπωρο πρόκειται να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα; Μεσούντος του καλοκαιριού...