Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Κ. Μπακογιάννης : πρωταθλητής του ΕΣΠΑ ο Γ. Παπαναστασίου

 


 

Η προσωπική φιλία μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη δημάρχου Αθηναίων και του Βασίλη Φωτάκη αντιδημάρχου Αγρινίου, μετράει πολλά χρόνια. Ακόμη φοιτητές οι δύο άνδρες κατάφεραν να χτίσουν μια δυνατή οικογενειακή σχέση κάτι που φάνηκε χθες στην ομιλία του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στους ετεροδημότες της Αθήνας. Η συνάντηση Φωτάκη Μπακογιάννη στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου μίλησε ο δήμαρχος Αγρινίου επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. 

Μάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία του εκθίασε την αυτοδιοικητική πορεία του  δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου χαρκατηρίζοντας τον "πρωταθλητή" του ΕΣΠΑ λόγω της απορρόφησης κονδυλίων από το οποία βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλα έργα για το δήμο Αγρινίου. 

Η ένθερμη υποστήριξη του Κ. Μπακογιάννη στο έργο του δημάρχου Αγρινίου ήταν ο λόγος που έλαβε πολύ θερμό χειροκράτημα από τους παρευρισκόμενους που κατέκλεισαν την αίθουσα. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...