Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ειρήνη Τσέλιου υπ. Δ.Σ. με τον Γιώργο Παπαναστασίου: όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Αγρίνιο έναν τόπο ευκαιρίας για τους νέους μας"







Με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου είναι υποψήφια η Ειρήνη Τσέλιου. Γυναίκα με σπουδαία διαδρομή στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Αγρινίου και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Είναι πολύ σημαντικό σύμφωνα με την Ειρήνη Τσέλιου να μπορεί μια επιχείρηση να κρατιέται ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας εργασία την στιγμή που ο εμπορικός κόσμος της πόλης αντιμετωπίζει πλείστα όσα προβλήματα. Έμπορος δεύτερης γενιάς με βαθιά γνώση σε θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, δίνει δυναμικό παρόν σε αυτή την εκλογική αναμέτριση.

Γεννημένη στο Αγρίνιο, από πολύτεκνη οικογένεια, αφού ολοκλήρωσε εγκύκλιες σπουδές της, πήρε το πτυχίο της από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και επέστρεψε στην γεννέτειρα της. Δημιρούργησε οικογένεια με τον Δημήτρη Αθανασίου αποκτώντας δυο παιδιά και πέρα από την επαγγελματικής της δραστηριότητα, ασχολείται με τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας από τη θέση του Προέδρου του συλλόγου «Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου», το οποίο έχει πάνω από 25 χρόνια ενεργής παρουσίας και δράσης, με ουσιαστική συνεισφορά στη διατήρηση των παραδόσεων και του πολιτισμού μας.

Η Ειρήνη Τσέλιου κατέρχεται στον πολιτικό στίβο "με διάθεση για προσφορά, σκληρή δουλειά" και σύμφωνα με την ίδια "με τη δική σας υποστήριξη μπορούμε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας, κάνοντας το Αγρίνιο έναν τόπο ευκαιρίας για τους νέους μας, έναν τόπο που αξίζει να ζεις!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...