Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2023

“Αντάμωσαν» χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι τα μέλη του συνδυασμού ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ. στο Μεσολόγγι

 

 



Η συνάντηση φαίνεται πως έκρυβε αρκετούς άσσους για τις επικείμενες εκλογές αφού με τον Παναγιώτη Κατσούλη συμπορεύεται ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου και νυν δημοτικός σύμβουλος Πάνος Παπαδόπουλος. Οι δυο έμπειροι αυτοδιοικητικοί, αποφάσισαν να δώσουν μαζί τη μάχη για το δήμο Μεσολογγίου, αφού και οι δυο γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι για το θεαθήναι. Η στήριξη του Πάνου Παπαδόπουλου στον Παναγιώτη Κατσούλη και στον συνδυασμό ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ. είναι μεγίστης σημασίας, μιας και θα έχει ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό της  προεκλογικής εκστρατείας.

Κατά την χθεσινή συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ορίστηκε ως μέλος της τετραμελούς εκλογικής επιτροπής που θα συντονίσει ολόκληρη την προεκλογική εκστρατεία.

Καθώς φαίνεται υπάρχει πνεύμα συνεργασίας από όλες τις πλευρές, τόσο από τον Π. Παπαδόπουλο, όσο και από τους Άκη Καραντινό, Ζαχαρία Νικολογιάννη και Αντώνη Παππά.

Επίσης χθες, στην πολύωρη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος οργανωτικά ζητήματα με τον Παναγιώτη Κατσούλη να δίνει το στίγμα της προγραμματικής του πρότασης που αναμένεται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...