Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μάκης Σαμαράς υπ. Δ.Σ. με τον Κ. Πιστιόλα: "Πρέπει να υπάρξει η αλλαγή για να ανοίξουν νέοι δρόμοι"




Η υποψηφιότητα του Μάκη Σαμαρά με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα για τον δήμο Αγρινίου, είναι από τις πιο δυναμικές, λόγω της συμμετοχής του στο συνδυκαλιστικό κίνημα το οποίο υπηρέτησε για 35 ολόκληρα χρόνια.

Αποδέχτηκε την πρόταση του Κώστα Πιστιόλα να συμμετάσχει στον συνδυασμό Αγρίνιο- Πάμε Ψηλα, επειδή πιστεύει ότι ο δήμος Αγρινίου χρειάζεται έναν δήμαρχο που να έχει ήδη δείξει έμπρακτα με την επιχειρηματική του δράση, την αγάπη του για τον τόπο του. Ο ίδιος ζητά την ψήφο των πολιτών γιατί έχει τη γνώση και την δύναμη να διεκδικήσει και να αγωνιστεί για να πάψει να κυριαρχεί στον τόπο η ανεργία. Ο τόπος όπως ο ιδίος υποστηρίζει χρειάζετια άμεσα αλλαγή στο τιμόνι του δήμου Αγρινίου. "Πρέπει να υπάρξει η αλλαγή για να ανοίξουν νέοι δρόμοι", αναφέρει ο Μάκης Σαμαράς


Το βιογραφικό του Γεράσιμου Σαμαρά



35 χρόνια αγώνας στο εργατικό κίνημα γιά τούς εργαζόμενους, τούς άνεργους, τούς συνταξιούχους. Νέος αγώνας γιά τούς Δημότες και τον Δήμο Αγρινίου. .....


Φίλες καί φίλοι.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω στο συνδυασμό ΑΓΡΙΝΙΟ πάμε ΨΗΛΑ τού Κώστα ΠΙΣΤΙΟΛΑ. Ενός ανθρώπου πού έχει δείξει έμπρακτα, με δράση, την αγάπη του γιά τον τόπο μας.

Η εταιρεία πού συμμετέχει έχει τα προϊόντα της σε όλα τα ράφια της Ευρώπης. Agrino.

Έχουμε τον πιό πλούσιο τόπο τής Ελλάδας (Τριχωνίδα, Αχελώο...) με 0 ανάπτυξη, με 0 τουρισμό. Κυριαρχεί η μετανάστευση καί η ανεργία. Αποφάσισα να αγωνιστώ κι εγώ μαζί του γιά την Ανάπτυξη τού Δήμου μας εδώ πού γεννήθηκαν καί μεγαλώνουν τα παιδιά καί τα εγγόνια μου.

Γιά όσες & όσους δε με ξέρουν ένα μικρό βιογραφικό:

Γεννήθηκα στην Κατούνα Ξηρομέρου το 1963 όπου τελείωσα το Γυμνάσιο. Φοίτησα στο ΤΕΛ Αγρινίου & στο 1ο ΤΕΛ Αθήνας (ηλεκτρονικός).

Είμαι γιός τού Ανδρέα Σαμαρά καί της Ιφιγένειας Γεροχρήστου. (Κωνωπίνα). Έχω ένα αδερφό τον Διονύση. Είμαι παντρεμένος με την Μαρκέτα (Τέτα) Βασιλείου από το Τρύφου.

Έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, Ανδρέας, Ιωάννα καί Ιφιγένεια (Φαίη) καί τρία εγγόνια.

Εργάστηκα 3,5 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα καί στη συνέχεια στόν ΟΤΕ (τεχνικός).

Επί 35 χρόνια αγωνίστηκα μέσα στο Εργατικό κίνημα.

23 χρόνια μέλος τού Δ.Σ. τού Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

23 χρόνια μέλος τού Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ.

23 χρόνια γραμματέας & πρόεδρος της ΠΕΤ - ΟΤΕ Ακαρνανίας.

20 χρόνια σύνεδρος ΟΜΕ - ΟΤΕ καί πρόεδρος συνεδρίου της.

Πολιτικά εντάχθηκα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1978. Διατέλεσα μέλος καί στέλεχος ( Σ.Ε., Γραφείο Πόλης, Νομαρχιακή Επιτροπή, Περιφερειακή Επιτροπή).

Ασχολούμαι με το πολιτισμό μέσα από το Π.Κ. Εργαζομένων- συνταξιούχων ΟΤΕ.

Υπήρξα ραδιερασιτέχνης (SV1DPM) καθώς καί διαιτητής ποδοσφαίρου.

Από το 1990 ζώ μόνιμα στο Αγρίνιο. Ζητώ την ψήφο σας καί την στήριξη σας γιά να αγωνιστώ γιά τα παιδιά καί τα εγγόνια μας να ζήσουν καί να εργαστούν στον τόπο μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με τιμή ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...