Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Μαυρομάτη "δαγκωτό" και ο Νίκος Δένδιας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.



Ο Θανάσης Μαυρομάτης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ως αντιπεριφερειάρχης υποδομών στην Δυτική Ελλάδα και βλέποντας τι παρέλαβε από τους πρωκατόχους του, αντιλήφθηκε άμεσα ότι για να πετύχει κανείς χρειάζονται «έργα και όχι λόγια»

Τα χρόνια που πέρασαν ο ίδιος απόδειξε ακόμη και στους πλέον δύσπιστους ότι μόνο με σκληρή δουυλειά και λίγες ώρες ξεκούρασης, υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο ίδιος απολαμβάνει την στήριξη κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης όχι απαραίτητα για κομματικούς λόγους αλλά γιατί θεωρείται από όλους πως πρόκειται για τον άνθρωπο που «τρέχει» τα θέμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε τέτοιο βαθμό που όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Στην τελευταία του συνάντηση με ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες στην Αθήνα, τον Θανάση Μαυρομάτη τίμησεμε την παρουσία του ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. Παρόλο που ο κ. Δένδιας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, επειδή εκτιμά και εμπιστεύεται τον αντιπεριφερειάρχη αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Νεκτάριος Φαρμάκης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε το παρόν και μάλιστα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν περισσεύουν τα χαμόγελα. 
 Τους δύο άντρες άλλωστε τους συνδέει μακρά φιλία που πάει χρόνια πίσω. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάση Νέζη, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στο Κολωνάκι στηρίζοντας ανοιχτά Θανάση Μαυρομμάτη.  Αν τώρα σ’ αυτούς προσθέσουμε και τον Υφυπουργό Γεωργίας Διονύση Σταμενίτη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Γιάννη Καράμπελα, τον Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο Δήμαρχο Λευκάδας Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη, τους Δημοσιογράφους Θεοφύλακτο Σπατούλα και Νίκο Ανδρίτσο, τον γνωστό ακαδημαϊκό Παναγιώτη Κοντό και πολλούς άλλους μπορούμε να καταλάβουμε ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...