Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μαρία Γαλαζούλα : Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φωτεινό μέλλον για την πόλη μας VIDEO


 

Οι γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά και αφήνουν αποτύπωμα στην πολιτική ζωή του Αγρινίου δεν είναι πολλές. Η Μαρία Γαλαζούλα όμως με την προσωπικότητα και το έργο της είναι αυτή που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το δήμο Αγρίνιου.

Η ίδια εργατική και πάντα δίπλα στους συμπολίτες της από όποια θέση κι αν έχει βρεθεί, έχει καταφέρει να είναι πολύ αγαπητή και σίγουρα αποδεκτή στον ανδροκρατούμενο χώρο που λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά του δήμου Αγρινίου ενώ από την θέση της στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, δίνει μάχες για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στην Αυτοδιοίκηση εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2006 ως δημοτική σύμβουλος με τον Παύλο Μοσχολιό. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την αντιδημαρχία σε θέματα οικονομικών κατάφερε να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του δήμου.

Η δυναμική της πορεία στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης αλλά και του διευρυμένου δήμου Αγρινίου στη συνέχεια την έφεραν με τις ψήφους των πολιτών ξανά στις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου. Η εμπειρία, το έργο και η πορεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε αυτές τις εκλογές την έκαναν συνοδοιπόρο με τον Κώστα Πιστιόλα και τον συνδυασμό Αγρίνιο – Πάμε ψηλά.

Η ίδια ζητά την ψήφο των δημοτών του δήμου Αγρινίου διότι πιστεύει ακράδαντα ότι όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά το μέλλον αυτού του τόπου.

Η Μαρία Γαλαζούλα καλεί τους πολίτες να  στηρίξουν την προσπάθειά της «για ένα καλύτερο Αγρίνιο. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φωτεινό μέλλον για την πόλη μας», η ίδια υποστηρίζει 

Ποια είναι η Μαρία Γαλαζούλα

Ονομάζομαι Μαρία Γαλαζούλα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Οι γονείς μου προέρχονταν από τα γύρω χωριά της πόλης και έτσι η ζωή μου έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με αυτό τον μαγευτικό τόπο. Έμαθα να  αγαπώ αυτήν την πόλη με όλη μου την καρδιά. Είμαι έγγαμος και μητέρα δύο εξαίρετων παιδιών, της Βασιλικής  και του Κωνσταντίνου

Από το 1983 έως το 1986 εργάστηκα ως γραμματέας στην κοινότητα Άνω Μακρυνούς. Από το 1986 μέχρι σήμερα εργάζομαι ως εφοριακός υπάλληλος στην πόλη του Αγρινίου.

Η ενεργός συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε το 1991,όπου συμμετείχα στον συνδικαλιστικό τομέα του συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας στον οποίο εκλέγομαι ανελλιπώς κάθε χρόνο ως το 2021,ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσα και πρόεδρος των εφοριακών Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης, συμμετέχω και εκλέγομαι ως μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Δήμο Αγρινίου το 2004 έως το 2008.

Στην αυτοδιοίκηση εκλέγομαι  για πρώτη φορά το 2006 ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού  στο Αγρίνιο.

Έκτοτε, ξεκινά μια δυναμική πορεία για την αναβάθμιση της πόλης. Ανέλαβα καθήκοντα αντιδημάρχου σε θέματα Οικονομικών για την διετία 2007-2008 ενώ την χρονιά 2007 εκλέχθηκα ως μέλος  στο Πανελλήνια  ΡΟΜ ενώ από το 2009 αποφάσισα να συνδράμω από την θέση της Προέδρου στο Νομικό πρόσωπο της ΚΟΙΠΑ με ένα ευρύ αντικείμενο

Η  εμπειρία που έχω αποκτήσει στην αυτοδιοικητική πορεία, μου έχει επισημάνει  τη σημασία που πρέπει να δοθεί τόσο στις  ανάγκες των παιδιών  όσο και των οικογενειών μας.

Είναι φανερό πως η πόλη μας αντιμετωπίζει προκλήσεις μέρα με τη μέρα  και χάνει τη ζωντάνια της και την ευημερία της. Πρέπει να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, Οι νέοι μας αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες στη δική τους πόλη, και είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω σε αυτό. Παράλληλα, οφείλουμε  να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, και να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου για ένα καλύτερο Αγρίνιο. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φωτεινό μέλλον για την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα.

Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά.

Είμαι η Μαρία Γαλαζούλα και είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...