Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023

Δημήτρης Κουρουμπλής : τα λόγια έχουν αξία μόνο όταν γίνονται πράξεις.

 



Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο


 

Παρών δηλώνει ο Δημήτρης Κουρουμπλής στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για τον δήμο Αγρινίου. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, γνώστης των θεμάτων της καθημερινότητας, διεκδικητής ακόμη περισσότερων για τον τόπο του, δίνει την δική του μάχη και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Από την στιγμή που αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών για το δήμο Αγρινίου είναι παρόν σε όλο τον προεκλογικό αγώνα δίπλα στον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Ο ίδιος έχει, εδώ και χρόνια, χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους, επειδή πιστεύει ότι τα λόγια έχουν αξία μόνο όταν γίνονται πράξεις.

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 ζητά την ψήφο των πολιτών γιατί ο Δημήτρης Κουρουμπλής ανήκει σε μια γενιά με προοδευτικές ιδέες, ενώ έχει καταφέρει να συσπειρώσει όλους τους προοδευτικούς πολίτες, που δεν επαναπαύονται και ζητούν η επόμενη μέρα στο δήμο Αγρινίου να έχει αυτούς πρωταγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...