Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023

Ο Δημήτρης Κουρουμπλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία» στο νοσοκομείο Αγρινίου

 







Επίσκεψη στο νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία» Δημήτρης Κουρουμπλής.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Τραπεζιώτης και ο Δημήτρης Κουρουμπλής συναντήθηκαν με τον διοικητή Διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη, μέλη του Διοικητού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, την Ρένα Ντάσκαρη, τον πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων Βασίλη Καραγεώργο, το μέλος κ. Ευάγγελο Ζιώγα καθώς και με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα της υποστελέχωσης τόσο ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δεσμεύτηκαν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες να αναβαθμιστούν οι λειτουργίες αλλά και οι παροχές υγείας.

Σε δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουρουμπλής ανέφερε « ο συνδυασμός μας «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία», υποστηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ και στηρίζει την θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεν είναι άλλη από την αποκέντρωση μέρους της υγειονομικής πολιτικής. Επιβάλλεται η μεταφορά στους δήμους της χώρας των δομών πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας, περιλαμβανομένων και των Κέντρων Υγείας, ιδίως αστικού τύπου». Όσον αφορά το θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα και στην φύλαξη ο κ. Κουρουμπλής δηλώνει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του νοσοκομείου και τα δίκαια αιτήματα τους πρέπει να δικαιωθούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αγρίνιο: δημοτική αστυνομία “σήκωσε” τραπεζοκαθίσματα. ΔΕΙΤΕ VIDEO FOTO

  Μια προαναγγελθείσα έφοδος σε κεντρικό κατάστημα εστίασης και αναψυχής στο Αγρίνιο υλοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί από την Δημοτική Αστυν...