Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023

Ανδρέας Σκαρτσάρης : τα έργα στο Αγρίνιο έχουν την υπογράφη του Γ. Παπαναστασίου VIDEO

 




Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Αγρινίου, με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, μίλησε στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη. Μιλώντας για το δήμο Αγρινίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Στην Ευρώπη των πόλεων (πλέον), στόχος σήμερα είναι οι κάτοικοι να έχουν μια πλατεία ή ένα δρόμο (ή χώρο) πρασίνου σε απόσταση 200 μέτρων από τα σπίτια τους. Στόχος είναι η προώθηση της ζωης στο δρόμο, η απόκτηση περισσότερων ελεύθερων χώρων, με τους κατοίκους στο επίκεντρο. Στο Αγρίνιο ακούω οτι χρειάζεται να ξαναδώσουμε στα αυτοκίνητα τη Βότση, να περνάνε τα λεωφορεία από την πλατεία και δεν ξέρω και τι άλλο μπορεί να ευχαριστεί τα αυτιά κάποιων.

Την ίδια στιγμή που όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα είναι σχεδιασμένα για πόλεις χωρίς αυτοκίνητα στο κέντρο τους. Που θα έπρεπε να ζητάμε και άλλους πεζόδρομους και ελεύθερους χώρους. Που άλλες πόλεις έχουν λύσει το θέμα, τους έχουν κάνει πολλα χρόνια πριν και σε μεγαλύτερη έκταση.Και πάντα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος μας έχει σχέδιο που προχωράει με επιστημονικές μελέτες, τόλμη και ευρωπαϊκό όραμα. Γίνονται σπουδαία έργα υποδομών, δρομολογούνται έργα πρασίνου, ενώ η ερχόμενη πενταετία έχει στόχευση τις λίμνες και τις κοινότητες. Το 7ο γυμνάσιο που εγκαινιάστηκε είναι το πιο σύγχρονο στη χώρα μας. Μπορούμε να λέμε και να γράφουμε την άποψη μας αλλά κανεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχουν γίνει σημαντικά έργα, ότι η πόλη αλλάζει. Και όλα αυτά έχουν την υπογραφή του Γιώργος Παπαναστασίου - Δήμαρχος Αγρινίου».

Ακούστε  την συνέντευξη του Ανδρέα Σκαρτσάρη στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...