Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Νομάρχης εν δράση....

Ακούστηκε ότι ο Μεγαλοπρεπής νομάρχης με νύχια και με δόντια προσπαθεί με κάθε τρόπο να σβήσει τους “εχθρούς” του από τον πολιτικό χάρτη. Ένας εξ αυτών είναι προφανές ότι είναι ο κ. Λουκόπουλος, πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και μέχρι πριν από κάποιο καιρό αγαπημένος του νομάρχη εαν θυμηθούμε τα όσα ο ίδιος υποστήριζε στον τύπο για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του το 2006.


Ο “μοβόρος” λοιπόν νομάρχης φέρεται να ισχυρίζεται σε συντρόφους του, ότι ο Λουκόπουλος είναι νομικός σύμβουλος της γνωστής επένδυσης Κοντοχρήστου, ότι ήταν υπέρ της επένδυσης όταν αυτή συζητήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο και άλλα παρεμφερή.

Η πραγματικόητα όμως είναι διαφορετική. Από όσα γνωρίζουμε ο κ. Λουκόπουλος δεν είναι νομικός σύμβουλος της επιχείρησης ενώ υπερψήφισε την πρόταση του κ. Σώκου να μην γίνει η επένδυση όπως αυτό προκείπτει από τα πρακτικά του Ν.Σ.

Η οποιαδήποτε αναφορά Λουκόπουλου κατά την παράιτηση του στο Ν.Σ. απέβλεπε στο να αντιδιαστείλει τις συμπεριφορές του νομάρχη απέναντι σε Αιτωλοακαρνάνες επιχειρηματίες και μόνο.

Εύκολα “ξεχνά” ο νομάρχης . Καθώς λέει και η ρήση “ου μόνον το γήρας ....”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα και εγώ στο Γαλατά. Ο Νομάρχης διαδίδει ότι ο Λουκόπουλος είναι νομικός σύμβουλος του Κοντοχρήστου, εγώ ξέρω, γιατί έχω μιλήσει μαζί του, ότι νομικός σύμβουλός του Κοντοχρήστου είναι ο Αντώνης Φράγκος, τον οποίο βέβαια ο μεγάλος Νομάρχης δεν δέχεται στο γραφείο του (αυτό θα πει Δημοκράτης). Πήγα και βρήκα τα πρακτικά του ΝΣ και είδα ότι ο Λουκόπουλος ψήφισε όπως όλοι της ομάδας Σώκου. Θύμιο το ψέμα έχει κοντά πόδια και το φτάνει πολύ γρήγορα η αλήθεια. Να ξέρεις όμως ότι το απόλυτο του κατήφορου είναι ο πάτος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανες εκεί σε είχα πολύ ψηλά τώρα έπεσες στα μάτια μου αλλά και στα μάτια πολλών αυτά που κάνεις είναι ντροπή!!!!