Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Βασίλη "Είσαι πουλημένος..."


Μας πούλησες. Είσαι πουλημένος. Να μου δώσεις τα 5 χιλιάρικα που έβαλα στοίχημα με τον Αντώνη το Γαλαζούλα ότι δεν θα κατέβεις. Ότι θα αδειάσεις την παράταξη τελευταία  στιγμή!
Τάδε έφη υποψήφιος του συνδυασμού και πρώην ψηφοφόρος όπως είπε του Βασίλη Αντωνόπουλου σήμερα το πρωί στη γενική συνέλευση της παράταξης, αφού νωρίτερα τον ξεβάφτισε για τη συμπεριφορά του με κοσμητικά επίθετα ή επιθετικούς προσδιορισμούς!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα σ' αυτόν τον τόπο όλοι έχουμε την "τιμή" μας. Το Βασιλάκη πρέπει να τον αγόρασαν με το κιλό γιατί, λόγω αναστήματος, με το μέτρο δεν θα 'πιανε τίποτε. Λόγω πολιτικού αναστήματος θα πρέπει ο Κατσιφάρας να του κλέισει πόρτα, αρκετούς απατεωνίσκους έχουμε γευτεί τελευταία. Αυτές οι πρακτικές έφεραν το ΔΝΤ. Στην εξουσία συμμετείχαν οι δολοπλόκοι Αντωνοπουλέοι, οι διαπλκόμενοι Γαλαζούλίδες, τα παιδιά των μεγάλων Καπώνιδες κλπ, οι διεκπαιρεωτές των παρανομιών κ.α.
Α ρε Κατσιφάρα εδώ θα σε δω τι "καρύδια" έχεις, καθάρισέ τους να τελειώνουμε με δαύτους. Θέλουν να έρθουν στην περιφέρεια γιατί έχουν αφήσει εκκρεμότητες, δε χόρτασαν τα λαμόγια ακόμα.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...