Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

32χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτερ του




Χθες το απόγευμα γύρω στις 5.30 στην Παναγούλα του δήμου Αλυζίας τα τρακτέρ που οδηγούσε ένας 32χρονος ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Για εξακρίβωση συνθηκών ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο γεωργικός ελκυστήρας δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι γεωργικό μηχάνημα και απαιτεί όχι μόνο καλό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις πολύ λεπτό χειρισμό από τον χειριστή. Η πιο σοβαρή έλειψη σε έναν ελκυστήρα είναι η διάταξη προστασίας! Αυτή θα σε προφυλάξει από ενδεχόμενη ανατροπή του Ελκυστήρα! Φυσικά θα πρέπει να είναι εγκεκριμένη για τον κάθε έναν ελκυστήρα, για το λόγο ότι θα έχουν γίνει οι απαραίτητες δοκιμές ώστε το βάρος του συγκεκριμένου ελκυστήρα που θα την φέρει να μπορει να τον συγκρατίσει, ώστε αυτός να μην ανατραπεί! Δηστυχώς πολλοί αγρότες δεν χρησιμοποιούν διάταξη προστασίας είτε νομίζοντας ότι τους ενοχλεί στην εργασία τους είτε από άγνοια με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεται το κακό! Η διάταξη προστασίας που πρέπει να φέρει ένας ελκυστήρας είναι, καμπίνα ασφαλείας ή πλαίσιο ή αψίδα! Ευτυχώς κανένας καινούργιος ελκυστήρας δεν μπορεί να λαβει άδεια κυκλοφορίας πλέον χωρις να φέρει διάταξη προστασίας!

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...