Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο έργο ολοκλήρωσης του αγωγού ακαθάρτων οικισμού Βόνιτσας

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο έργο της ολοκλήρωσης του αγωγού ακαθάρτων οικισμού Βόνιτσας.
Με το συγκεκριμένο έργο  ολοκληρώνεται το δίκτυο ακαθάρτων της πόλης. Αφορά στην κατασκευή συλλεκτήρων και λοιπών αγωγών του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων (χωριστικό σύστημα) του οικισμού Βόνιτσας, μήκους 15.711 m. Περιλαμβάνει επίσης αγωγούς αποχέτευσης, χωματουργικές εργασίες καθώς και καθαίρεση και επανακατασκευή οδοστρωμάτων. Οι αγωγοί αποχέτευσης θα είναι αγωγοί βαρύτητας και θα κατασκευαστούν με σωλήνες πολυαιθυλενίου (ΡΕ). Στις συμβολές και αλλαγές διεύθυνσης των αγωγών και στις ευθυγραμμίες σε αποστάσεις, γενικά, όχι μεγαλύτερες των 60 μ. προβλέπονται φρεάτια επίσκεψης. Όλοι οι αγωγοί θα διέρχονται από διανοιγμένους δρόμους του σχεδίου πόλης. Παράλληλα θα προχωρήσουν και οι συνδέσεις των νοικοκυριών με τον αγωγό.
Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται και θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό ο Βιολογικός Καθαρισμός της πόλης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης δηλώνει πως "πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής στους κατοίκους της Βόνιτσας ενώ παράλληλα συμβάλλει  στην περιβαλλοντική προστασία ευαίσθητων οικοσυστημάτων, όπως ο Αμβρακικός κόλπος".

Η ολοκλήρωση αποχέτευσης της Βόνιτσας έχει προϋπολογισμό 5.721.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ BLOG ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠOY ΓΡΑΦΟΥΝ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑΝΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΝΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ.

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...