Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τα χυμένα μαζεμένα και ο Κατσιφάρας


Θα μπορούσαν να λένε
Κατσιφάρας "Πρόεδρε, που με στέλνεις στην Αιτωλοακαρνανία με τον Αντωνόπουλο; Πρόβατο για σφαγή είμαι;"
Παπανδρέου "σώπα, μην κάνεις έτσι...θα βάλω το Θάνο, τη Σοφία και τον Ανδρέα να σε φυλάνε. Τι σόι σωκοπαυλοφύλακες είναι"

Τα χυμένα μαζεμένα δεν γίνονται ...λέει η παροιμία.
Βροχή πέφτουν τα τηλέφωνα στους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ, από τον Κατσιφάρα, ο οποίος προσπαθεί να παίξει πια το ρόλο του κυματοθραύστη , στις αντιδράσεις των ανθρώπων που δυσαρεστήθηκαν από τη στάση των βουλευτών στο θέμα Αντωνόπουλου. Ο κ. Κατσιφάρας τηλεφωνεί από χθες σε ΠΑΣΟΚους και εισπράττει από πολλούς μεγάλη δυσαρέσκεια αλλά  και απειλές για τον Αντωνόπουλο, που μέσα στην ημέρα θα πάρει από ότι λένε οι πληροφορίες το "χρίσμα" και τον έπαινο για τη στάση που κράτησε απέναντι σε έτερους συντρόφους.
Ο κ. Κατσιφάρας προσπάθησε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες να δικαιολογήσει τη στάση των 3 βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας που επέβαλλαν τον Αντωνόπουλο.
Σε ένα από τα τηλέφωνα που έκανε χθες βράδυ άκουσε ουκ ολίγα ενώ δέχτηκε και την απειλή ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, η στήριξη στην Αιτωλοακαρνανία δεν θα είναι αυτή που ο ίδιος περίμενε.
Το ΠΑΣΟΚ, του είπαν, απέδειξε με τη στάση των βουλευτών ότι είναι ένα κόμμα που σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζει τη διαφάνεια που ευαγγελίζεται.
Ο κ. Αντωνόπουλος ποτέ δεν κατέθεσε στο κόμμα αίτηση για αντιπεριφερειάρχης, λένε στον Κατσιφάρα και υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να ανεχτούς τέτοιου είδους τερτίπια.
Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία έχοντας στο πλευρό του τον κ. Αντωνόπουλο να λέει με εκείνο το "σπινθηροβόλο βλέμμα" ...πάμε μπροστά!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

karagkiozilikia an paei kai o antwnopoulos gia perifereiarxhs.kareklokentayros!!!

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...