Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Γιώργος Αποστολάκης "Πάμε ξανά ΜΑΖΙ με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ για να δώσουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκης θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί στις 11 στη Βόνιτσα τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.
Ο κ. Αποστολάκης καλεί τους δημότες του νέου διευρυμένου δήμου να δώσουν όλοι ΜΑΖΙ το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση μου στον αγαπητό-αγαπητή σχολιαστή 1.10 της ανάρτησης ‘’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ΄΄ του Βόνιτσα press
δε ντρέπεται ο ίδιος με αυτά που κάνει στο blog του θα ντραπώ εγώ που γράφω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν τα δημοσιεύει ποτέ? που βάζει επιλεκτικά ότι θέλει? μόνο τα σχόλια όσων συμφωνούν μαζί του βάζει. Φιμώνει την αλήθεια και λογοκρίνει γιατι νομίζει ότι έτσι θα πάρει ψήφους 1.10 και γιαυτό εγώ και κάποιοι φίλοι αποφασίσαμε να του απαντάμε μέσα από το sara & mara. Όταν σταματήσει να λογοκρίνει και αρχίσει να βάζει τα σχόλια μας όταν σταματήσει να κατεβάζει αναρτήσεις με ψεύτικες δικαιολογίες όταν σταματήσει να γράφει ψέματα τότε δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του. Και αυτό το σχόλιο θα το στείλω και στο sara & mara για να σιγουρευτώ ότι πήρες την απάντηση μου.
Ευχαριστούμε το sara & mara που μας επιτρέπει, χωρίς να φιμώνει και να λογοκρίνει, να απαντάμε στο Βόνιτσα press και τους συκοφάντες του Γιώργου Αποστολάκη.

Ανώνυμος είπε...

πολυς κοσμος σήμερα στον αποστολάκη συγκενρωση νικης

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...